Meya & Mateo

Avbokningspolicy!!
Vi jobbar hela tiden med ett aktivt bokningsschema både online och på salongen, vilket betyder att de kunder som vill klippa/färga/slinga sig hos oss söker tider här.

Om du som kund uteblir från din bokade behandlingstid utan att höra av dig till oss blir det i regel alltför kort varsel för att kontakta en annan kund eller att en kund själv ska hinna boka denna tiden.
Detta innebär inkomstbortfall för både salongen så som frisören.
När du bokar en tid hos oss görs det en muntlig eller skriftlig överenskommelse/avtal. Du som är köpare förbinder dig till att komma till oss på den överenskomna tiden.
Vi på Meya & Mateo som säljare föbinder oss att reservera denna tiden till dig och inte sälja den till någon annan så länge du inte avbokar tiden, vilket kan göras senast 48 timmar innan.

Klippningar som inte avbokats i tid debiteras med fullt pris.
Behandlingar som inte avbokats i tid debiteras med 450 kr/h.
Det går utmärkt att ringa 08-29 77 44.
Svarar vi inte på telefon (Lämna inte medd på telesvar) måste du höra av dig via vår e-post på kontakt@meyaomateo.se eller sms:a till 070-7230072.

Om du inte kan acceptera vår Avbokningspolicy så ska du inte boka en tid hos oss.
Vi förbehåller oss rätten att avboka alla dina bokade tider om du bokat flertal tider hos oss inom 1 vecka , vi försöker alltid kontakta dig via mail/telefon innan givetvis.
Så se till att du lämnar rätt mail samt telefon nr i samband med bokning.
F R O M 2019-05-24 är det 10% lördagstillägg på prislistan.
Om du har vissa sjukdomar som migrän eller andra sjukdomar som gör att du "kanske" inte kan dyka upp så boka inte tid hos oss utan kom in på Drop in.
Tack för att du respekterar vår avbokningspolicy!