Belle Visage hud & kroppsvårdcenter AB

Hej och välkommen till oss på Belle Visage. Är det första gången du använder internetbokningen registrerar du dig först annars ska du finnas i systemet.

När du ska boka en behandling behöver du välja både vilken behandling och vilken terapeut. Om du vill boka en ansiktsbehandling eller behandling för ansikte (kemiskpeeling, microdermabration osv) men är osäker på vilken behandling som passar just dig använd våra bokningskoder "Jag vill hjälp att välja på plats 30-40 min" eller "Jag vill hjälp att välja på plats 60 min" Ett flertal av våra behandlingar finns som en kortare eller längre behandling. I den kortare utgår då något eller några moment.

Eventuella kombinationsrabatter om du har bokat mer än en behandling dras av i kassan efter din behandling bokar du på t ex en Facebook kampnaj ange då vilken kampanj i noteringarna. Hittar du inte den behandling du söker i internetbokningen så är det kanske en behandling vi önskar att du bokar via telefon. Anledningen är t ex att vi kan behöva viss information av dig innan för att kunna säkerställa att behandlingen är lämplig för just dig. Vi nås på 060-153000 eller mail info@bellevisage.net


Vi ser fram emot att få ta hand om dig. VARMT Välkommen!