BHC OF SWEDEN

Hej och välkommen till webbokningen hos BHC!


Först måste du skapa ett konto!
Det gör du under "registrera dig" längst ned till vänster på sidan. Sedan kan du göra din webbokning!

När du gör en webbokning väljer du frisör och behandling själv. Om du är osäker, kontakta din frisör.
För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt när du gjort en webbokning är det viktigt att du har läst informationstexten "Att tänka på" som står under fliken hårvård på vår hemsida afrohair.se

Observera att vi INTE tar emot rådgivningar på lördagar samt att barnklippningar måste bokas via salongen på 08 - 651 1550.

Regler vid avbokning från kund

Bäste Kund!

Då en bokad tid avser att tiden är avsedd för just Dig och en för sen avbokning medför oftast att vi inte hinner boka in en ny kund på din tid måste vi tyvärr debitera en viss avgift för att täcka de kostnader som uppstår. Behandling måste avbokas senast 24 timmar innan bokad tid annars sker debitering enligt nedan. Du får även en Sms påminnelse innan din behandling till det mobilnummer/mail du uppgett vid bokningstillfället. Vi försöker givetvis alltid nå dig om du inte kommer på utsatt tid. Om vi ej får kontakt med dig, eller du har glömt att boka av din tid sker debitering enligt "Glömt bort" paragraf 1. Vi har telefonsvarare dit du kan avboka dygnet runt med tidsangivelse som gäller. Avbokning per mail eller sms gäller INTE.

VÄLKOMMEN!

Med vänliga hälsningar personalen
BHC